Klientudtalelser

A skriver: 

 

1. Behandling.....

Da jeg vente mig om på siden efter den første Behandling, kunne jeg mærke at jeg træk vejret meget mere frit ... da jeg kom hjem gik jeg en lang tur med min hund - blandt andet på støjvolden hvor der er lidt stejlt, hvor jeg plejer at have svært ved at trække vejret, ingen problemer...

Jeg har kunnet mærke forskel på mit arbejde , blandt andet at jeg føler mig ikke fastlåst i min overkrop og især at jeg har kunnet gå 5 km. Om eftermiddagen, det plejer jeg ikke at kunne, tit har jeg måtte gå i seng når jeg kommer hjem.

Jeg har også kunnet gå op af kælkebakken det plejer jeg ikke at kunne, det har været for hårdt både at trække vejret og smerter i mine knæ .

Jeg oplever også at jeg kan svømme hurtigere og gå hurtigere , alt dette er bare efter den første behandling....


2. Behandling

Jeg mærker at jeg har mindre smerter...

Jeg har været alene på arbejde i 2 dage pga. Sygdom, jeg har begge dage haft overskud til at have gæster til aftensmad.

Hvor jeg normalt ingen ting har kunnet.

På arbejdet bliver jeg ikke forstyrret af smerter på samme måde som jeg plejer, så jeg laver ikke fejl på kassen som jeg gjorde før min sommerferie, jeg føler at jeg tænker mere klart .

Jeg kan også mærke, at jeg trækker vejret meget mere frit når jeg laver yoga.

Jeg er dybt taknemmelig 💗

 

3. Behandling

Da jeg kom hjem fra 3 Behandling, gik jeg igang med at ordne min have ,som var fuldstændig tilgroet ,fordi jeg ikke har kunnet ordne den pga. Smerter, jeg havde simpelthen så meget energi, dagen efter kunne jeg kun mærke det lidt i mine skuldre, Onsdag kunne jeg gå på genbrugen med alt have affaldet ,selvom jeg havde været på arbejde, jeg føler at jeg har mindre og mindre Smerter, jeg er stille og roligt ved at få et nyt liv ❤️❤️❤️


4. Behandling
Tirsdag dagen efter Behandling har jeg kunne lave yoga og de 5 tibetanere , trænet lidt styrke træning med kroppen som redskab og løbet en lille tur, hvor jeg kunne mærke at jeg har mere luft,  plus jeg har gjort rent i hele huset med hjælp fra robotstøvsuger i halvdelen af huset.
Jeg har desværre måtte pille taben af i dag pga. Kløe og udslæt.
Onsdag har jeg haft ondt i skulderne og hovedpine... og min hud er stadig irriteret efter tapen . Men jeg har det stadig meget bedre end jeg har haft det i mange år.
Torsdag gik bedre og der er stadig ingen fejl på kassen på arbejdet,  jeg har haft en rigtig god dag og jeg har kunnet gå en lang tur i skoven i eftermiddag og da jeg kom hjem pakkede jeg og kørte i sommerhuset 🌞
Fredag har jeg været ude og løbe , det gik rigtig godt , jeg har fået meget mere luft. 


2 måneder efter sidste behandling
Jeg er stadig helt symptomfri , og jeg er stoppet med at tage min LDN medicin - og jeg kan slet ikke mærke at jeg er stoppet med den. Jeg er evig taknemmelig. 

........................................................................................

M skriver:


Jeg var lidt skeptisk da Mariann foreslog at organ massage skulle hjælpe på min fibromyalgi og på hvor godt jeg trak vejret. Men jeg er virkelig positivt overrasket. På 4 uger har jeg ikke kun fået mere luft til at løbe længere ude problemer, men jeg har også fået mindre ondt. Det kan varmt anbefales og Mariann er både dygtig og man føler sig rigtig godt passet på 😊