Japansk lifting

Japansk lifting med Gua Sha udføres hos Sydkystens Massage efter Mette Brandt v/Cosmobody's metode. 

 

Japansk Lifting kaldes ansigtsløft uden Botox - og ved brug af ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedrænage stimuleres ansigtet så blodcirkulationen øges, rynker og poser under øjnene formindskes, og huden opstrammes og du får en finere ansigtsglød. Det er et 100% naturligt ansigtsløft - og selve behandlingen er så behagelig, at nogle falder i søvn under behandlingen - det er afslapning på højt niveau. 


Japansk Lifting med Gua Sha svarer til en helkropsbehandling, da akupressur- og zoneterapi-punkterne i ansigtet, er de samme som dem du har under fødderne, så du vil efter behandlingen føle velvære i hele kroppen. 

 

Hvordan foregår selve behandlingen:


Ansigtet og halsen masseres med en Gua Sha sten af rosa kvarts. Gua Sha teknikken giver bedre blodgennemstrømning, reducerer rynker, mindsker poser under øjnene, giver en smukkere glød.


Herefter bruges cupper på olieret hud. Cupperne øger blodgennemstrømningen og tilfører cellerne ekstra ilt og hjælper med at udskille affaldsstopffer. Ansigtscupperne giver ikke mærker som almindelig cupping på kroppen.


Efter cupping foretages Akupressur på meridianpunkter i ansigtet. Et akupressurpunkt har 3 funktioner: det er et akupunktur, nerve og blodgennemstrømningspunkt. Punkterne arbejder på hele kroppen.


Herefter gives ansigtszoneterapi. Zoneterapipunkterne i ansigtet er de samme som er under fødderne, så behandlingen virker på hele kroppen og bringer organerne i balance og fjerner affaldsstoffer.


Herefer foretages dybdegående massage på musklerne i ansigtet - der er 13 forskellige massagepunkter -og det er super afslappende - og efterlader ansigtet afslappet og mere friskt. 


Afsluttes med kølige sten - saltsten eller Rosa Kvarts sten. 


Har du brug for forkælelse og "mig-tid" - så er dette ca. 50 min i himmerige.