Gravidmassage/Rebozo

Er du gravid skal du selvfølgelig nyde en gravidmassage - og hos Sydkystens Massage vil du kunne nyde gravidmassagen i fulde drag.


Selv en let graviditet belaster muskler og led, fordi baby's vækst tynger din krop. En gravidmassage lindrer de gener, der kan opstå i en graviditet og hjælper dig til at beholde energi i kroppen – i alle ni måneder.


Du kan nyde dejlig gravidmassage og få løsnet op i lænd, ben, mellem skulderbladene, og andre steder du føler dig spændt i musklerne. og du vil kunne få afhjulpet evt. væske i kroppen.


Du vil kunne ligge på maven på en gravidbriks, der er udviklet sammen med jordmødre, så den giver dig den optimale støtte til maven, uanset hvor langt i graviditeten du er. Hos Sydkystens Massage har du derfor alle muligheder for at få en dejlig afstresset krop under hele graviditeten - din baby vil elske dig for det.


Det er, imens du er gravid, at du har tid til at pleje dig selv, for efter fødslen er tiden sparsom. En gravidmassage er derfor også ren forkælelse til dig selv, inden guldklumpen kommer i første række.   ❤


Hos mig kan du også få REBOZO. Det er en mexikansk rysteteknik, hvor du med et langt tørklæde bliver masseret blidt/strukket Rebozo kan bruges både som noget ekstra til massagen og er fantastisk til at afhjælpe en træt ryg,  og teknikken kan også hjælpe baby med at komme rigtigt ned i bækkenet i sidste del af graviditeten.

Rigtig mange jordemødre benytter Rebozo under fødslen som ve-stimulerende, ve-lindrende, og til at ændre babys stilling i bækkenet.


Efter fødslen er massage jo også fantastisk - og har du og din mødregruppe lyst - så kommer jeg gerne og masserer jer på skift. Så kan du ligge på briksen, og nyde god massage - mens baby er lige ved siden af.